Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Email Marketing &
Αποστολή Newsletter

→ ACM DIGITAL

Στην ACM Digital δημιουργούμε για εσάς την κατάλληλη προωθητική καμπάνια email marketing με σχεδίαση & αποστολή newsletter για την επιχείρησή σας.
Email Marketing

Υπηρεσίες Email Marketing

Η αποστολή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, όπως είναι τα newsletters, αποδεικνύεται διαχρονικά μια αξιόπιστη λύση στον τομέα της διαδικτυακής προώθησης μιας επιχείρησης.
newsletter template

Δημιουργία template

Στην ACM Digital μπορούμε να σχεδιάσουμε το κατάλληλο newsletter για την επιχείρησή σας. Διαθέτοντας εκτενή εμπειρία στις πιο γνωστές πλατφόρμες υπηρεσιών email marketing, μπορούμε να βοηθήσουμε το brand σας να δυναμώσει τη θέση του στην αγορά.
λίστες newsletter

Διαχείριση λιστών

Εισαγωγή των συνδρομητών από λίστες με επαλήθευση ότι τα email είναι έγκυρα και δημιουργία στοχευμένων λίστων παραληπτών με βάση συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, με στόχο την βέλτιστη ανταπόκριση σε κάθε ενημερωτικό μήνυμα που αποστέλλεται.
καμπάνια newsletter

Αποστολή καμπάνιας newsletter

Έχοντας κάνει την κατάλληλη έρευνα και έχοντας στήσει την αντίστοιχη προωθητική ενέργεια, έπειτα παρακολουθούμε τα αποτελέσματα, αξιολογούμε τη δυναμική τους και διαμορφώνουμε αντίστοιχα τα μελλοντικά newsletters.

Προώθηση με Email Marketing

Tο email marketing θα πρέπει να είναι σωστά οργανωμένο και να διαθέτει την κατάλληλη στρατηγική και στόχευση ώστε να μπορεί να προσφέρει τα βέλτιστα αποτελέσματα.
Παρότι το email marketing είναι απλό στη χρήση και σχετικά οικονομικό, υπάρχουν μέθοδοι και στρατηγικές που παρουσιάζουν εντυπωσιακά αποτελέσματα. Μέσω αυτού έχετε τη δυνατότητα να προσεγγίσετε συγκεκριμένες κατηγορίες πελατών, αναλόγως με το προϊόν ή την υπηρεσία που θέλετε να προωθήσετε.

Οφέλη του Email Marketing

Οι υπηρεσίες e-mail marketing προσφέρουν πολύ σημαντικά οφέλη που τις καθιστούν απαραίτητες για όλες τις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες.

Χαμηλό κόστος

Το πιο σημαντικό πλεονέκτημα του Email Marketing είναι το χαμηλό κόστος του. Χωρίς την ανάγκη μεγάλης επένδυσης, μία επιχείρηση μπορεί να προχωρήσει εύκολα και γρήγορα στην προβολή και προώθησή της.

Μαζική αποστολή

Μέσω μιας καμπάνιας Email Marketing μπορούμε να στείλουμε μαζική αποστολή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε ένα μεγάλο αριθμό ατόμων βάση των λιστών που έχουμε δημιουργήσει.

Άμεση προβολή

Η αποστολή γίνεται ταυτόχρονα σε όλους τους παραλήπτες χωρίς την χρονική καθυστέρηση που χαρακτηρίζει άλλες προωθητικές ενέργειες, με αποτέλεσμα η επιχείρηση σας να προβληθεί σε μεγάλο μέρος της αγοράς άμεσα.

Στοχευμένα μηνύματα

Με το Email Marketing έχουμε την δυνατότητα να δημιουργήσουμε καμπάνιες με προώθηση προσφορών και ενημερώσεις σε συγκεκριμένες κατηγορίες κοινού, με βάση το υπάρχον πελατολόγιο σας.

Αύξηση επισκεψιμότητας

Το Email Marketing είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να αυξήσετε την επισκεψιμότητα στην ιστοσελίδα ή στο eshop σας μέσω των κλικ που τοποθετούμε στις email καμπάνιες σε καίρια σημεία.

Μετρήσιμα αποτελέσματα

Αναφορές και στατιστικά με τον βαθμό απήχησης και απόδοσης που είχε η καμπάνια Email Marketing στους παραλήπτες με μετρήσιμα αποτελέσματα (πόσοι άνοιξαν το email, links που επιλέχθηκαν έπειτα κ.α.).

Αποδοτική προώθηση με Email Marketing & Newsletter. Επικοινωνήστε με την ACM Digital

Συχνές Ερωτήσεις

Υπάρχουν πολλές πλατφόρμες για email marketing που προσφέρουν διαφορετικές δυνατότητες με διαφορετικές χρεώσεις. Ανάλογα με τις ανάγκες, τον αριθμό συνδρομητών και τον προϋπολογισμό σας, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε την κατάλληλη ανάμεσα σε γνωστές πλατφόρμες όπως: Mailchimp, MailerLite, MailPoet, Beehiiv, Moosend, Sendinblue, Sender, κ.α.

Αρκετές πλατφόρμες προσφέρουν δωρεάν εκδόσεις εφόσον έχετε για μικρό αριθμό συνδρομητών. Η πλατφόρμα Mailchimp είναι ίσως η πιο γνωστή στο χώρο με τη δωρεάν έκδοση να επιτρέπει μέχρι 500 συνδρομητές. Η πλατφόρμα Mailpoet προσφέρει διαχείριση και δημιουργία της καμπάνιας απευθείας από την ιστοσελίδα σας και επιτρέπει μέχρι 1000 συνδρομητές στην δωρεάν έκδοση, ενώ η πλατφόρμα Sender επιτρέπει μέχρι 2500 συνδρομητές στην δωρεάν έκδοση. Η πλατφόρμα Sendinblue επιτρέπει απεριόριστους συνδρομητές αλλά έχει όριο την αποστολή έως 300 μηνυμάτων email την ημέρα.

Συστήνουμε σε όλους τους πελάτες μας να αποφεύγουν τη χρήση διευθύνσεων email για τις οποίες  δεν έχουν λάβει συγκατάθεση. Επιπλέον, οι λίστες που μπορείτε να βρείτε ή να αγοράσετε online αφενός δεν είναι αξιόπιστες με παλιές ή μη έγκυρες διευθύνσεις , ενώ αφετέρου μπορούν να σας δημιουργήσουν σοβαρά νομικά προβλήματα λόγω παραβίασης του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Δεδομένων.

Εάν δεν έχετε καθόλου η έχετε πολύ λίγους συνδρομητές, θα χρειαστεί, ως κομμάτι μιας ολοκληρωμένης στρατηγικής μάρκετινγκ, να γίνουν ενέργειες για την νόμιμη αύξηση των συνδρομητών σας, χρησιμοποιώντας για παράδειγμα μια φόρμα εγγραφής στα newsletter στην ιστοσελίδα σας.