Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Content Marketing
Δημιουργία Περιεχομένου

→ ACM DIGITAL

Δημιουργία ποιοτικού & συναφούς περιεχομένου με κανόνες SEO και με προσοχή στο περιεχόμενο, με την υπηρεσία Content Marketing από την ACM Digital.
Content Marketing

Χαρακτηριστικά του Content Marketing

Το Content Marketing είναι η δημιουργία ποιοτικού και συναφούς περιεχομένου με στόχο την προσέλκυση ή διατήρηση ενός επιθυμητού κοινού.
περιεχόμενο website

Χρησιμότητα & συνάφεια

Κείμενα και γραφιστικά με πληροφορίες που ενδιαφέρουν το αγοραστικό σας κοινό ώστε να αυξήσετε τον αριθμό και τη διάρκεια των επισκέψεων στη σελίδα σας.
Αυθεντικότητα περιεχομένου

Αυθεντικότητα περιεχομένου

Η χρήση μοναδικού και αυθεντικού περιεχομένου σας κάνει να ξεχωρίζετε έναντι του ανταγωνισμού, χτίζοντας γερά θεμέλια για την εικόνα που θέλετε να προβάλετε στο διαδίκτυο.
καταταξη ιστοσελιδας

Μετρήσιμα αποτελέσματα

Ακολουθώντας πιστά τους κανόνες SEO και με προσοχή στο περιεχόμενο και στις λέξεις-κλειδιά του κάθε κειμένου, μπορείτε να στοχεύσετε στην κορυφή.

Δημιουργία ποιοτικού περιεχομένου

Το σημαντικότερο χαρακτηριστικό του ποιοτικού περιεχομένου είναι η χρησιμότητά του και η συνάφειά του με ό,τι αναζητά το κοινό σας. Το περιεχόμενο πρέπει να είναι υψηλής ποιότητας και να ταιριάζει με τα ενδιαφέροντα του κοινού-στόχου.
Η δημοσίευση αξιόλογου περιεχομένου που προσθέτει αξία και δημιουργεί θετική προδιάθεση για το brand και τις υπηρεσίες σας, αποτελεί την ενδεδειγμένη μέθοδο προώθησή σας στο διαδίκτυο.

Οφέλη του Content Marketing

Το Content Marketing δεν είναι πολυτέλεια, αλλά μια πραγματική ανάγκη με μετρήσιμα αποτελέσματα στην επιτυχία της ιστοσελίδας σας.

Αύξηση Εμπιστοσύνης

Οι επισκέπτες δείχνουν μεγαλύτερη εμπιστοσύνη σε σελίδες με πρωτότυπο και ποιοτικό περιεχόμενο καθώς φανερώνει ότι η επιχείρησή αφιέρωσε το χρόνο και τους πόρους που απαιτούνται για τη σχετική έρευνα, σύνταξη και δημιουργία των περιεχομένων.

Αύξηση πωλήσεων

Στα μάτια των επισκεπτών, μια επιχείρηση που έχει επενδύσει στο ποιοτικό περιεχόμενο στα Μέσα προβολής της είναι περισσότερο αξιόπιστη με αποτέλεσμα να υπάρχουν αυξημένες πιθανότητες οι επισκέπτες να προχωρήσουν σε αγορά ή οποιαδήποτε συναλλαγή.

Βελτίωση κατάταξης μέσω SEO

Το ποιοτικό και συναφές περιεχόμενο αποτελεί βασικό συστατικό για την κατάλληλη εφαρμογή πρακτικών SEO που θα βοηθήσουν την ιστοσελίδας σας να εμφανίζεται σε υψηλές θέσεις σε μηχανές αναζήτησης όπως η Google.

Δημιουργία ποιοτικού & συναφούς περιεχομένου από την ACM Digital

Συχνές Ερωτήσεις

Το περιεχόμενο μιας ιστοσελίδας, ενός προφίλ στα Social Media ή ενός newsletter, παίζει πολύ σημαντικό ρόλο για την εικόνα του brand σας. Μέσα από τη δημιουργία και κοινοποίηση ποιοτικού περιεχομένου, εξασφαλίζετε τη βέλτιστη εμπειρία των χρηστών σας δημιουργώντας ταυτόχρονα πολλαπλά οφέλη για την επιχείρησή σας.
Πολύ συχνά, διάφοροι στο χώρο καταφεύγουν δυστυχώς στην αντιγραφή περιεχομένου για τις ιστοσελίδες τους. Ενώ αυτό αποτελεί μια εύκολη και γρήγορη λύση, επηρεάζει πολύ αρνητικά μια ιστοσελίδα ως προς τη θέση της στα αποτελέσματα αναζήτησης καθώς επίσης και ως προς την εικόνα που δημιουργεί στον επισκέπτη.