Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Διαφημίσεις Google &
Προώθηση με Google Ads

→ ACM DIGITAL

Αποτελεσματική διαφήμιση επιχειρήσεων, προϊόντων και υπηρεσιών στο διαδίκτυο με την υπηρεσία Google Ads.
Google Ads

Οφέλη διαφήμισης στην Google

Οι διαφημίσεις στην πιο δημοφιλή μηχανή αναζήτησης αποτελούν την πιο αποτελεσματική τακτική προβολής για κάθε επιχείρηση με τα πιο άμεσα αποτελέσματα. Προβάλετε άμεσα και αποτελεσματικά την επιχείρηση σας online με Google Ads.
διαφήμιση google ads

Άμεση & στοχευμένη διαφήμιση

Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα των Google Ads είναι η άμεση προβολή της επιχείρησής σας σε κοινό που ήδη έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για τα προϊόντα ή της υπηρεσίες της, με σχετικά χαμηλό κόστος και πολύ γρήγορα αποτελέσματα.
χρέωση google ads

Χρέωση ανά κλικ

Η χρέωση βασίζεται στην απόδοση της διαφήμισής σας και πληρώνετε μόνο εφόσον οι χρήστες αλληλεπιδράσουν με αυτήν (pay per click). Πληρώνετε ανάλογα με την ανταπόκριση των χρηστών, όπως είναι η επίσκεψή τους στην ιστοσελίδα σας ή η προβολή των βίντεό σας.
κόστος google ads

Έλεγχος κόστους

Ο διαφημιζόμενος ελέγχει απόλυτα το ποσό που θέλει να επενδύσει στη διαφήμιση, χωρίς να υπάρχει κάποιο κατώτατο όριο. Αντίθετα, μπορείτε να αυξομειώνετε το ποσό των διαφημίσεών σας ανάλογα με τα αποτελέσματα που έχετε ή τη στρατηγική σας.

Σωστό πλάνο προώθησης Google Ads

Βάση μιας ορθής στρατηγικής στόχευσης, που περιλαμβάνει επιλογές όπως, χρήση των κατάλληλων keywords, επιλογή κατηγορίας κοινού και τοποθεσία, μπορείτε να αυξήσετε την αναγνωρισιμότητα του brand σας και να μετατρέψετε πολλούς ενδιαφερομένους χρήστες σε πελάτες σας.
Τα αποτελέσματα των διαφημίσεών σας είναι απολύτως μετρήσιμα και συγκρίσιμα, καθώς σας παρέχουμε μηνιαίες αναφορές και αναλυτικά δεδομένα που σας βοηθούν να κατανοείτε ανά πάσα στιγμή τα αποτελέσματα κάθε διαφημιστικής καμπάνιας.
Οι εταιρίες που έχουν εμπιστευτεί στην ACM Digital τη διαχείριση του λογαριασμού τους στα Google Ads απολαμβάνουν σε σύντομο χρονικό διάστημα αύξηση επισκεψιμότητας στην ιστοσελίδα τους με συνακόλουθη αύξηση πωλήσεων και διεύρυνση του πελατολογίου.
Επικοινωνήστε με την ομάδα μας για τη δωρεάν αξιολόγηση του λογαριασμού σας και να συζητήσουμε την κατάλληλη στρατηγική προβολής για την επιχείρησή σας!

Είδη διαφημίσεων που παρέχουμε

Διαφημίσεις στη μηχανή αναζήτησης, προβολής με banners, βίντεο στο YouΤube, για εφαρμογές και διαφημίσεις προϊόντων. Παράλληλα, μέσω των remarketing διαφημίσεων, μπορείτε να επαναστοχεύσετε χρήστες που επισκέφθηκαν την ιστοσελίδα σας, προωθώντας τους εξατομικευμένα μηνύματα και προσφορές.

Διαφημίσεις στη μηχανή Αναζήτησης (Search Ads)

Search Ads είναι οι διαφημίσεις στα οργανικά αποτελέσματα που εμφανίζονται στη μηχανή αναζήτησης της Google κάθε φορά που ψάχνουμε για κάτι.

Διαφημίσεις προβολής με banners (Display Ads)

Με τις διαφημίσεις προβολής (Display Ads) τοποθετούμε διαφημιστικά μηνύματα σε δημοφιλείς ιστοσελίδες με τη χρήση banner και γραφικών.

Διαφημίσεις βίντεο στο Youtube (Video Ads)

Στοχευμένες και ποιοτικές διαφημίσεις Video Ads στο YouTube, την μεγαλύτερη πλατφόρμα φιλοξενίας video στον κόσμο.

Διαφημίσεις για Εφαρμογές (App Ads)

Διαφημίσεις σε εφαρμογές με την σωστή χρήση λέξεων – κλειδιών για να προσελκύσετε μεγαλύτερο κοινό που χρησιμοποιεί κινητά και tablet.

Διαφημίσεις προϊόντων (Shopping Ads)

Με τις διαφημίσεις προϊόντων (Shopping Ads) προβάλετε τα προϊόντα σας με τίτλο, φωτογραφία και τιμή στα αποτελέσματα αναζήτησης όταν οι χρήστες κάνουν αναζήτηση για σχετικά προϊόντα.

Dynamic Remarketing (Remarketing ads)

Με τις διαφημίσεις Dynamic Remarketing μπορούμε να εμφανίζουμε τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες για τα οποία ο χρήστης έχει εκδηλώσει ήδη ενδιαφέρον σε άλλες σελίδες που επισκέπτεται.

Αποτελεσματική διαφήμιση Google & καμπάνιες Google Ads από την ACM Digital

Συχνές Ερωτήσεις

Η κατασκευή μιας ιστοσελίδας αποτελεί το πρώτο σημαντικό βήμα για την προώθηση της επιχείρησής σας. Για να μπορούν οι πιθανοί πελάτες να βρίσκουν τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας, είναι απαραίτητη η προώθηση μέσω των διαφημίσεων στη Google. Αυτός ο τρόπος προσφέρει τα πιο άμεσα αποτελέσματα, καθώς μπορούμε από την πρώτη μόλις ημέρα διαφήμισης να έχουμε επισκέπτες και αγορές.

Η πλατφόρμα διαφημίσεων της Google είναι αρκετά σύνθετη και η σωστή παραμετροποίησή της προϋποθέτει σχετικές γνώσεις και εμπειρία. Επιπλέον, η διαδικασία της επιλογής των λέξεων κλειδιών, της παρακολούθησής τους, της σύνταξης των κειμένων των διαφημίσεων, της δημιουργίας των εικαστικών και η επιλογή της βέλτιστης στρατηγικής bidding απαιτεί διαρκή παρακαλούθηση από εξειδικευμένο άτομο.

Ενδεικτικά, για κάθε λογαριασμό που αναλαμβάνουμε, συνεργάζονται τα παρακάτω άτομα της ομάδας μας:

  1. developer που θα τοποθετήσει τον απαραίτητο κώδικα στην ιστοσελίδα και θα κάνει τις σωστές ρυθμίσεις στις διάφορες πλατφόρμες
  2. web designer που θα ετοιμάσει τις απαραίτητες σελίδες (landing pages) όπου θα πηγαίνει η διαφήμιση
  3. γραφίστας που ετοιμάζει τα εικαστικά για τις διαφημίσεις και τις landing pages
  4. performance specialist που θα στήσει το λογαριασμό, θα αποφασίσει ποια είναι τα κατάλληλα keywords και θα τα παρακολουθεί σε βάθος χρόνου κάνοντας αλλαγές όπου απαιτείται
  5. copywriter που θα συντάξει τα κείμενα των διαφημίσεων και των landing pages