Διαφημίσεις Google - Προώθηση με Google Ads

→ ACM DIGITAL

Αποτελεσματική διαφήμιση Google, επιχειρήσεων, προϊόντων και υπηρεσιών στο διαδίκτυο με την υπηρεσία Google Ads.

Οφέλη διαφήμισης στην Google

Οι διαφημίσεις στην πιο δημοφιλή μηχανή αναζήτησης, αποτελούν ίσως την πιο αποτελεσματική τακτική προβολής για κάθε επιχείρηση. Προβάλετε άμεσα και αποτελεσματικά την επιχείρηση σας online με Google Ads.

Άμεση & στοχευμένη διαφήμιση

Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα των Google Ads είναι η άμεση προβολή της επιχείρησής σας σε κοινό που ήδη έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για τα προϊόντα ή της υπηρεσίες της, με σχετικά χαμηλό κόστος.

Χρέωση ανά κλικ

Η χρέωση βασίζεται στην απόδοση της διαφήμισής σας και πληρώνετε μόνο εφόσον οι χρήστες αλληλεπιδράσουν με αυτήν (pay per click). Καλείστε δηλαδή να πληρώσετε ανάλογα με την ανταπόκριση των χρηστών, όπως είναι η επίσκεψή τους στην ιστοσελίδα σας ή την προβολή των βίντεο σας.

Έλεγχος Κόστους

Ο διαφημιζόμενος ελέγχει απόλυτα το ποσό που θέλει να επενδύσει στη διαφήμιση, χωρίς να υπάρχει κάποιο κατώτατο όριο. Αντίθετα, μπορείτε να αυξομειώνετε το ποσό των διαφημίσεών σας ανάλογα με τα αποτελέσματα που έχετε ή τη στρατηγική σας.

Μετρήσιμα Αποτελέσματα

Τα αποτελέσματα των διαφημίσεών σας είναι απολύτως μετρήσιμα και συγκρίσιμα, καθώς από την Google προσφέρονται χρήσιμα και άμεσα analytics που σας βοηθούν να κατανοείτε ανά πάσα στιγμή τα αποτελέσματα κάθε διαφημιστικής καμπάνιας.

Σωστό πλάνο προώθησης Google Ads

Βάση μιας ορθής στρατηγικής στόχευσης, που περιλαμβάνει επιλογές όπως, χρήση των κατάλληλων keywords, επιλογή κατηγορίας κοινού και τοποθεσία, μπορείτε να αυξήσετε την αναγνωρισιμότητα του brand σας και να μετατρέψετε πολλούς ενδιαφερομένους χρήστες σε πελάτες σας.
Παράλληλα, μέσω των remarketing διαφημίσεων, μπορείτε να επαναστοχεύσετε χρήστες που επισκέφθηκαν την ιστοσελίδα σας, προωθώντας τους εξατομικευμένα μηνύματα και προσφορές.
  • Έρευνα αγοράς και ανταγωνισμού
  • Δημιουργία στρατηγικής & πλάνου προώθησης
  • Ποιοτικά και στοχευμένα κείμενα διαφήμισης
  • Remarketing
  • Βελτιστοποίηση νέας ή υπάρχουσας καμπάνιας
  • Συμβουλευτική κάλυψη & υποστήριξη
  • Διαχείρηση διαφημιστικής καμπάνιας
  • Analytics & report με την απόδοση της διαφήμισης

Είδη διαφημίσεων που παρέχουμε

Βάση μιας ορθής στρατηγικής στόχευσης, που περιλαμβάνει επιλογές όπως, χρήση των κατάλληλων keywords, επιλογή κατηγορίας κοινού και τοποθεσία, μπορείτε να αυξήσετε την αναγνωρισιμότητα του brand σας και να μετατρέψετε πολλούς ενδιαφερομένους χρήστες σε πελάτες σας.
01
Διαφημίσεις στη μηχανή Αναζήτησης (Search Ads)

Search Ads είναι οι διαφημίσεις στα οργανικά αποτελέσματα που εμφανίζονται στη μηχανή αναζήτησης της Google κάθε φορά που ψάχνουμε για κάτι.

02
Διαφημίσεις προβολής με banners (Display Ads)

Με την διαφήμιση προβολής (Display Ads) τοποθετούμε διαφημιστικά μηνύματα στην ιστοσελίδα με την χρήση banner και γραφικών.

03
Διαφημίσεις βίντεο στο Youtube (Video Ads)

Στοχευμένες και ποιοτικές διαφημίσεις Video Ads στο YouTube, την μεγαλύτερη πλατφόρμα φιλοξενίας video στον κόσμο.

04
Διαφημίσεις για Εφαρμογές (App Ads)

Διαφημίσεις για εφαρμογές με την σωστή χρήση λέξεων - κλειδιών για να προσελκύσετε μεγαλύτερο κοινό που χρησιμοποιεί κινητά και tablet.

05
Διαφημίσεις προϊόντων (Shopping Ads)

Με τις διαφημίσεις προϊόντων (Shopping Ads προβάλετε τα προϊόντα σας με τίτλο, φωτογραφία, τιμή σε καίριες θέσεις μετα από αναζήτηση του προϊόντος.

06
Dynamic Remarketing (Remarketing ads)

Διαφημίσεις Dynamic Remarketing σε στοχευμένο κοινό όπου μπορούμε να εμφανίσουμε τα προϊόντα η τις υπηρεσίες για αύξηση επισκέψεων στο site σας.

Εμφανή αποτελέσματα σε σύντομο δίαστημα

Οι εταιρίες που έχουν εμπιστευτεί στην ACM Digital τη διαχείριση του λογαριασμού τους στα Google Ads απολαμβάνουν σε σύντομο χρονικό διάστημα αύξηση επισκεψιμότητας στην ιστοσελίδα τους με συνακόλουθη αύξηση πωλήσεων και διεύρυνση του πελατολογίου.
Επικοινωνήστε με την ομάδα μας για τη δωρεάν αξιολόγηση του λογαριασμού σας και να συζητήσουμε την κατάλληλη στρατηγική προβολής για την επιχείρησή σας!

Αποτελεσματική διαφήμιση Google & καμπάνια Google Ads από την ACM Digital

FAQ

Συχνές Ερωτήσεις

Το domain name (όνομα τομέα) είναι είναι ένα όνομα με μορφή διεύθυνσης (π.χ. www.eponimia.gr) το οποίο χρησιμοποιούν οι χρήστες για να επισκεφτούν έναν ιστότοπο. 

Ναι! Για να μπορούν οι επισκέπτες να βρουν τον ιστότοπό σας στο διαδικτύο, θα χρειαστεί να κατοχυρώσετε ένα domain name. Η κατοχύρωση ενός domain name με την κατάληξη .gr (π.χ. acmdigital.gr) συνήθως κοστίζει περίπου €24 για δύο χρόνια.

Το SSL είναι μια ηλεκτρονική βεβαίωση που εκδίδεται (κατόπιν ελέγχων) από ανεξάρτητους και φερέγγυους οργανισμούς οι οποίοι ονομάζονται Αρχές Πιστοποιητικών (Certificate Authorities).

Χρησιμοποιείται για την κρυπτογράφηση των δεδομένων μεταξύ του ιστότοπου που επισκέπτεστε και του περιηγητή σας με σκοπό τη διασφάλιση των πληροφοριών.

Κάθε ιστότοπος αποτελείται από αρχεία τα οποία πρέπει να βρίσκονται αποθηκευμένα σε ένα διακομιστή στο διαδίκτυο ώστε να είναι προσβάσιμα από τους επισκέπτες.

Στα πακέτα της ACM Digital περιλαμβάνεται η φιλοξενία της νέας σας ιστοσελίδας  χωρίς χρέωση για το 1 έτος. 

Πριν σας παραδώσουμε την ιστοσελίδα σας εκτελούμε ελέγχους ώστε να διασφαλίσουμε ότι όλα λειτουργούν σωστά.

Εάν προκύψει οποιοδήποτε πρόβλημα με τη λειτουργία της, θα το λύσουμε άμεσα.

Σε περίπτωση που χρειαστεί να προσθέσετε ή να τροποποιήσετε περιεχόμενο ή να κάνετε άλλες αλλαγές, θα χρειαστεί να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε εάν θα υπάρξει χρέωση.

Εάν θέλετε να κατασκευάσετε ιστοσελίδα με στόχο να σας βρίσκουν δυνητικοί πελάτες, η υπηρεσία διαφημίσεων στα αποτελέσματα της Google θα σας είναι απαραίτητη. Συστήνουμε να μιλήσετε με την ομάδα διαφημίσεων της ACM Digital ώστε να σας αναλύσουν τον ιδανικό τρόπο προώθησης της ιστοσελίδας σας στο κατάλληλο κοινό.

Επικοινωνία

Υπηρεσίες

Infos

Email Us!

© 2023 ACM Digital | All rights reserved | acmdigital.gr

Πολιτική Απορρήτου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.