// ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

ACM DIGITAL

Είμαστε ένα σύγχρονο digital agency που αποτελείται από μια ομάδα επαγγελματιών με εμπειρία και υψηλή εξειδίκευση στον σύγχρονο ψηφιακό κόσμο και στις νέες τεχνολογίες

Έχοντας εργασθεί σε εταιρείες στην Ελλάδα και το εξωτερικό και με εμπειρία στο παρελθόν ως freelancers, ενώσαμε πρόσφατα τις δυνάμεις μας με σκοπό να δημιουργήσουμε ένα boutique agency που στόχο έχει να παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις διαδικτυακής προβολής σε επιχειρήσεις και επαγγελματίες, μέσω δημιουργικών και καινοτόμων προτάσεων.

// DIGITAL MARKETING AGENCY

Τι Μας Ξεχωρίζει

PHP Website Development Services

Είμαστε ένα digital agency με ανθρώπους που γνωρίζουν το αντικείμενο  τους εις βάθος και δεν σταματούν να ενημερώνονται για τις εξελίξεις και τις νέες τάσεις της αγοράς. Μια ομάδα επαγγελματιών με όρεξη για δουλειά, αφοσίωση στον στόχο,  που είναι πάντα επικεντρωμένη στις επιθυμίες και ξεχωριστές ανάγκες κάθε πελάτη.

Δημιουργικότητα

Ξεφεύγοντας από τα τετριμμένα, έχουμε τη δυνατότητα να δημιουργούμε ευφάνταστα και αποδοτικά αποτελέσματα. Αντί να επαναπαυόμαστε ακολουθώντας γνωστά μονοπάτια και συνηθισμένες πρακτικές, προτιμούμε να διαφέρουμε χαράζοντας το δικό μας δρόμο. Και αυτός είναι ο δρόμος της επιτυχίας, με δημιουργικότητα, καινοτόμες και προσαρμοσμένες λύσεις για κάθε πελάτη, που κάνουν τη διαφορά!

Εστίαση στο Αποτέλεσμα

Ακόμη και η παραμικρή λεπτομέρεια έχει σημασία στο δρόμο για την επίτευξη ενός άρτιου αποτελέσματος. Και καθώς είμαστε αφοσιωμένοι στον στόχο των βέλτιστων αποτελεσμάτων, προσέχουμε ακόμη και τις μικρότερες λεπτομέρειες που στην αρχή ενδέχεται να φάνταζαν ασήμαντες. Όλα αυτά σε συνεργασία και ανοιχτή επικοινωνία με τον πελάτη και έχοντας πάντα ως γνώμονα την ικανοποίηση των επιθυμιών και αναγκών για την επιχείρησή του.

Εξειδίκευση

Στην ACM Digital διαθέτουμε εξειδικευμένη γνώση στο χώρο του web design του digital marketing και του ψηφιακού κόσμου εν γένει, προσφέροντας βέλτιστες και προσαρμοσμένες λύσεις στις ανάγκες τις αγοράς. Η βαθιά γνώση μας στις νέες τεχνολογίες και στον νευραλγικό τομέα της πληροφορικής μας καθιστά ικανούς να ανταπεξέλθουμε σε κάθε πρόκληση που συναντάμε με επιτυχία.

Υπευθυνότητα & Επαγγελματισμός

Η έμπειρη ομάδα μας είναι σε θέση να σας προτείνει ένα εξατομικευμένο πλάνο διαδικτυακής προβολής της εταιρείας σας, προσφέροντας σας τις πιο ανταγωνιστικές χρεώσεις στην αγορά. Στόχος μας είναι η σύναψη μακροχρόνιων συνεργασιών που βασίζονται στο επαγγελματικό πνεύμα, στην επικοινωνία και πάνω απ’ όλα που εστιάζουν στην επίτευξη των στόχων που έχουν οριστεί από κοινού με τον πελάτη.

"Εμπιστευθείτε την ACM Digital και αφήστε μας να δημιουργήσουμε για εσάς ένα ολοκληρωμένο σχέδιο προώθησης και συνεχούς παρουσίας σας στο διαδίκτυο, με αξιοσημείωτα & άμεσα αποτελέσματα που θα βοηθήσουν την επιχείρησής σας να εκπληρώσει τους στόχους της."