// ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ONLINE ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ

Διαφημίσεις Google

Οι διαφημίσεις στην πιο δημοφιλή μηχανή αναζήτησης, αποτελούν ίσως την πιο αποτελεσματική τακτική προβολής για κάθε επιχείρηση.

Βάση μιας ορθής στρατηγικής στόχευσης, που περιλαμβάνει επιλογές όπως, χρήση των κατάλληλων keywords, επιλογή κατηγορίας κοινού και τοποθεσία, μπορείτε να αυξήσετε την αναγνωρισιμότητα του brand σας και να μετατρέψετε πολλούς ενδιαφερομένους χρήστες σε πελάτες σας.

Παράλληλα, μέσω των remarketing διαφημίσεων, μπορείτε να επαναστοχεύσετε χρήστες που επισκέφθηκαν την ιστοσελίδα σας, προωθώντας τους εξατομικευμένα μηνύματα και προσφορές.

Είτε θέλετε η επιχείρησή σας να προβάλλεται στις πρώτες θέσεις της Google όταν οι χρήστες αναζητούν κάποιον σχετικό όρο, είτε να προβάλλετε τις υπηρεσίες σας μέσω banners σε επιλεγμένους ιστοτόπους στο διαδίκτυο  ή video στο YouTube, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε!  

Οφέλη διαφήμισης στην Google

Άμεση Προβολή

Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα των Google Ads είναι η άμεση προβολή της επιχείρησής σας σε κοινό που ήδη έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για τα προϊόντα ή της υπηρεσίες της, με σχετικά χαμηλό κόστος.

Χρέωση ανά κλικ

Η χρέωση βασίζεται στην απόδοση της διαφήμισής σας και πληρώνετε μόνο εφόσον οι χρήστες αλληλεπιδράσουν με αυτήν (pay per click). Καλείστε δηλαδή να πληρώσετε ανάλογα με την ανταπόκριση των χρηστών, όπως είναι η επίσκεψή τους στην ιστοσελίδα σας ή την προβολή των βίντεο σας.

Έλεγχος Κόστους

Αντίστοιχα, ο διαφημιζόμενος ελέγχει απόλυτα το ποσό που θέλει να επενδύσει στη διαφήμιση, χωρίς να υπάρχει κάποιο κατώτατο όριο. Αντίθετα, μπορείτε να αυξομειώνετε το ποσό των διαφημίσεών σας ανάλογα με τα αποτελέσματα που έχετε ή τη στρατηγική σας.

Μετρήσιμα Αποτελέσματα

Τέλος, τα αποτελέσματα των διαφημίσεών σας είναι απολύτως μετρήσιμα και συγκρίσιμα, καθώς από την Google προσφέρονται χρήσιμα και άμεσα analytics που σας βοηθούν να κατανοείτε ανά πάσα στιγμή τα αποτελέσματα κάθε διαφημιστικής καμπάνιας.

// GOOGLE ADS

Είδη Διαφημίσεων

01
Διαφημίσεις στη μηχανή Αναζήτησης (search ads)

02
Διαφημίσεις προβολής με banners (display ads)

03
Διαφημίσεις βίντεο στο Youtube (video ads)

04
Διαφημίσεις για Εφαρμογές (app ads)

Οι εταιρίες που έχουν εμπιστευτεί στην ACM Digital τη διαχείριση του λογαριασμού τους στα Google Ads απολαμβάνουν σε σύντομο χρονικό διάστημα αύξηση επισκεψιμότητας στην ιστοσελίδα τους με συνακόλουθη αύξηση πωλήσεων και διεύρυνση του πελατολογίου.

Επικοινωνήστε με την ομάδα μας για τη δωρεάν αξιολόγηση του λογαριασμού σας και να συζητήσουμε την κατάλληλη στρατηγική προβολής για την επιχείρησή σας!