// ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ

Content Marketing

Το περιεχόμενο μιας ιστοσελίδας, ενός προφίλ στα Social Media ή ενός newsletter, παίζει πολύ σημαντικό ρόλο για την εικόνα του brand σας. Μέσα από τη δημιουργία και κοινοποίηση ποιοτικού περιεχομένου, εξασφαλίζετε τη  βέλτιστη εμπειρία των χρηστών σας δημιουργώντας  ταυτόχρονα πολλαπλά οφέλη για την επιχείρησή σας.

Τι είναι Content Marketing;

Το Content  Marketing  είναι η  δημιουργία ποιοτικού  και συναφούς περιεχομένου με στόχο την προσέλκυση ή διατήρηση ενός επιθυμητού κοινού.

Η δημοσίευση αξιόλογου περιεχομένου που προσθέτει αξία και  δημιουργεί θετική προδιάθεση για το brand και τις υπηρεσίες σας, αποτελεί την ενδεδειγμένη μέθοδο προώθησή σας στο  διαδίκτυο.

// ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΙΟΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ

Ποια τα οφέλη του Content Marketing;

01.
Αύξηση Εμπιστοσύνης

Οι επισκέπτες δείχνουν μεγαλύτερη εμπιστοσύνη σε σελίδες με πρωτότυπο και ποιοτικό περιεχόμενο καθώς φανερώνει ότι η επιχείρησή αφιέρωσε το χρόνο και τους πόρους που απαιτούνται για τη σχετική έρευνα, σύνταξη και δημιουργία των περιεχομένων.

02.
Αύξηση πωλήσεων

Στα μάτια των επισκεπτών, μια επιχείρηση που έχει επενδύσει στο ποιοτικό περιεχόμενο στα Μέσα προβολής της είναι περισσότερο αξιόπιστη με αποτέλεσμα να υπάρχουν αυξημένες πιθανότητες οι επισκέπτες να προχωρήσουν σε αγορά ή οποιαδήποτε συναλλαγή.

03.
Βελτίωση κατάταξης μέσω SEO

Το ποιοτικό και συναφές περιεχόμενο αποτελεί βασικό συστατικό για την κατάλληλη εφαρμογή  πρακτικών SEO που θα βοηθήσουν την  ιστοσελίδας σας να εμφανίζεται σε υψηλές θέσεις σε μηχανές αναζήτησης όπως η Google

// ΤΙ ΟΡΙΖΕΙ ΤΟ CONTENT MARKETING

Χαρακτηριστικά του ποιοτικού περιεχομένου

Το σημαντικότερο χαρακτηριστικό του ποιοτικού περιεχομένου είναι η χρησιμότητά του και η συνάφειά του με ό,τι αναζητά το κοινό σας. Αξίζει να επενδύσετε στη δημιουργία κειμένων και γραφιστικών με πληροφορίες που ενδιαφέρουν το αγοραστικό σας κοινό ώστε να αυξήσετε τον αριθμό και τη διάρκεια των επισκέψεων στη σελίδα σας.

Η αυθεντικότητα του περιεχομένου αποτελεί έναν ακόμη πυλώνα, πάνω στον οποίο αξίζει να επενδύσετε. Πολύ συχνά, διάφοροι στο χώρο καταφεύγουν δυστυχώς στην αντιγραφή περιεχομένου για τις ιστοσελίδες τους. Ενώ αυτό αποτελεί μια εύκολη και γρήγορη  λύση, επηρεάζει πολύ αρνητικά μια ιστοσελίδα ως προς τη θέση της στα αποτελέσματα αναζήτησης καθώς επίσης και ως προς την εικόνα που δημιουργεί στον επισκέπτη. Η χρήση μοναδικού και αυθεντικού περιεχομένου σας κάνει να ξεχωρίζετε έναντι του ανταγωνισμού, χτίζοντας γερά θεμέλια για την εικόνα που θέλετε να προβάλετε στο διαδίκτυο.

Το Content Marketing δεν είναι πολυτέλεια, αλλά μια πραγματική ανάγκη με μετρήσιμα αποτελέσματα στην επιτυχία της ιστοσελίδας σας. Ακολουθώντας τους κανόνες SEO και με προσοχή στο περιεχόμενο του κάθε κειμένου, μπορείτε να στοχεύσετε στην κορυφή.

Επενδύστε στην υπηρεσία Content Marketing της ACM Digital και δείτε την ιστοσελίδα, και τα υπόλοιπα μέσα προβολής σας να απογειώνονται, μαζί με την αναγνωρισιμότητα και την αξιοπιστία της επιχείρησής σας.