Υπηρεσίες Διαφήμισης Google Adwords

Διαφημίσεις Google Adwords

Διαφημιστείτε στη δημοφιλέστερη μηχανή αναζήτησης με περισσότερες από 2 τρισεκατομμύρια αναζητήσεις ετησίως και αποκομίστε σημαντικά οφέλη για την επιχείρησή σας! Μέσα από τη δημιουργία ειδικά στοχευμένων διαφημίσεων για την επιχείρησή σας θα σας βοηθήσουμε να προσελκύσετε τους δυνητικούς πελάτες σας στην ιστοσελίδα ή το e-shop σας.

Οι εταιρίες που έχουν εμπιστευτεί στην ACM Digital τη διαχείριση του λογαριασμού AdWords απολαμβάνουν σε σύντομο χρόνο αύξηση των πωλήσεων και επέκταση του πελατολογίου τους, με ταυτόχρονη διατήρηση ή και μείωση του κόστους διαφήμισης και τακτική ενημέρωσή σας με αναφορές!

Επικοινωνήστε τώρα μαζί μας για τη δωρεάν αξιολόγηση του λογαριασμού σας από τους ειδικούς μας!Δωρεάν Ανάλυση Λογαριασμού AdWords

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας παρακάτω για να επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας!


4 λόγοι για να επιλέξετε το Google AdWords

Άμεση Προβολή

Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του Google AdWords είναι η άμεση προβολή της επιχείρησής σας σε κοινό που ενδιαφέρεται για τα προϊόντα ή της υπηρεσίες της, με σχετικά χαμηλό κόστος.

Χρέωση ανά κλικ

Η χρέωση βασίζεται στην απόδοση της διαφήμισής σας και πληρώνετε μόνο εφόσον οι χρήστες αλληλεπιδράσουν με αυτήν. Πρόκειται, δηλαδή, για πλατφόρμα Pay Per Click διαφήμισης όπου καλείστε να πληρώσετε ανάλογα με την ανταπόκριση των χρηστών.

Έλεγχος Κόστους

Αντίστοιχα, ο πελάτης ελέγχει απόλυτα το ποσό που θέλει να επενδύσει στη διαφήμιση, χωρίς να υπάρχει κάποιο κατώτατο όριο. Αντίθετα, μπορείτε να αυξομειώνετε το ποσό των διαφημίσεών σας ανάλογα με τα αποτελέσματα που έχετε ή τη στρατηγική σας.

Μετρήσιμα Αποτελέσματα

Τέλος, τα αποτελέσματα των διαφημίσεών σας είναι απολύτως μετρήσιμα και συγκρίσιμα, καθώς η Google προσφέρει χωρίς χρέωση μια γκάμα σχετικών εργαλείων που σας βοηθούν να κατανοείτε ανά πάσα στιγμή τα αποτελέσματα κάθε διαφημιστικής καμπάνιας.


Είδη διαφήμισης στην πλατφόρμα AdWords

Η πλατφόρμα Google Adwords υποστηρίζει τα παρακάτω 4 είδη διαφήμισης:

Διαφημίσεις αναζήτησης

Οι διαφημίσεις αναζήτησης (search ads) προβάλλονται όταν οι χρήστες αναζητούν κάποιον όρο στην μηχανή αναζήτησης της Google. Η θέση στην οποία θα προβάλλεται η διαφήμισή σας εξαρτάται από το περιεχόμενό της και το ποσό που θέλετε να διαθέσετε. Συνήθως, οι διαφημίσεις που εμφανίζονται στις πρώτες θέσεις των αποτελεσμάτων προσφέρουν μεγαλύτερη προβολή της επιχείρησής σας.

Διαφημίσεις προβολών

Στις διαφημίσεις προβολής (display ads), η διαφήμισή σας προβάλλεται με τη μορφή banner στις ιστοσελίδες που έχετε επιλέξει, από εκείνες που συνεργάζονται με την Google. Ανάλογα με το είδος της ιστοσελίδας, ενδέχεται αυτός ο τύπος διαφήμισης να αποφέρει σημαντικά οφέλη.

Διαφημίσεις βίντεο

Στις διαφημίσεις video (video ads) η προβολή γίνεται σε περιεχόμενο στο Youtube, συνήθως πριν την έναρξη του βίντεο που έχει επιλέγει ο χρήστης ή και κατά τη διάρκειά του.

Διαφημίσεις εφαρμογών

Τέλος, υπάρχει η διαφήμιση σε εφαρμογές (app ads) που στοχεύει στους χρήστες δημοφιλών εφαρμογών φορητών συσκευών.


Επικοινωνήστε τώρα μαζί μας για μια δωρεάν ανάλυση του λογαριασμού σας ή για να λάβετε μια προσφορά για τη δημιουργία και τη διαχείριση των διαφημίσεών σας στην πλατφόρμα Google AdWords.