Υπηρεσίες Email Marketing

Tι είναι το email marketing;

Η αποστολή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αποδεικνύεται διαχρονικά αξιόπιστη λύση στον τομέα της διαδικτυακής προώθησης μιας επιχείρησης. Ωστόσο, το email marketing θα πρέπει να είναι στοχευμένο και σαφώς οργανωμένο για να προσφέρει τα βέλτιστα αποτελέσματα σε βάθος χρόνου. 

Παρότι το email marketing είναι απλό στη χρήση και σχετικά οικονομικό, υπάρχουν μέθοδοι και στρατηγικές που παρουσιάζουν πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα. Όταν μάλιστα γίνεται με τον σωστό τρόπο, υπάρχει η δυνατότητα να προσεγγίσετε συγκεκριμένους τύπους πελατών, αναλόγως με το προϊόν ή την υπηρεσία που θέλετε να προωθήσετε.  Αυτή η προώθηση μπορεί να αφορά ήδη υπάρχοντες πελάτες ή να στοχεύσει σε νέο πελατολόγιο.


Υπηρεσίες email marketing της ACM Digital


Σχεδιασμός Newsletter

Στην ACM Digital έχουμε την εμπειρία και τη δημιουργικότητα να σχεδιάσουμε το κατάλληλο newsletter για την κάθε επιχείρηση. Δημιουργώντας λογαριασμό στις δημοφιλέστερες πλατφόρμες αποστολής ενημερωτικών μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, η επιχείρησή σας θα μπορέσει να ενδυναμώσει την παρουσία της στην αγορά.


Διαχείριση λιστών

Δημιουργούμε στοχευμένες λίστες παραληπτών με βάση συγκεκριμένα χαρακτηριστικά ανάλογα με τη στρατηγική σας, με στόχο την καλύτερη ανταπόκριση σε κάθε ενημερωτικό μήνυμα που αποστέλλεται.


Παρακολούθηση καμπάνιας

Παρακολουθούμε τα αποτελέσματα κάθε καμπάνιας email marketing, αξιολογούμε τη δυναμική της και διαμορφώνουμε αντίστοιχα τα μελλοντικά newsletters.


Ποια είναι τα πλεονεκτήματα του email marketing;

Ακόμη και σήμερα, οι υπηρεσίες e-mail marketing προσφέρουν πολύ σημαντικά οφέλη που τις καθιστούν απαραίτητες για όλες τις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες.

Χαμηλό κόστος

Δημιουργία συνδέσμων με νέους πελάτες

Αποστολή σε χιλιάδες παραλήπτες

Αμεσότητα


Ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα του email marketing είναι αδιαμφισβήτητα το χαμηλό του κόστος. Χωρίς την ανάγκη μεγάλης επένδυσης, μία επιχείρηση μπορεί να προχωρήσει εύκολη και γρήγορα στην προβολή και την προώθησή της.

Την ίδια στιγμή, ένα ακόμη πλεονέκτημα που παρουσιάζει η μαζική αποστολή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι η δυνατότητα ταυτόχρονης προσέγγισης πολλών ατόμων. Καθώς η αποστολή γίνεται άμεσα σε όλους τους παραλήπτες δεν υπάρχει η καθυστέρηση που χαρακτηρίζει συνήθως τις υπόλοιπες αντίστοιχες προωθητικές ενέργειες. Ως αποτέλεσμα, η επιχείρηση μπορεί να προβληθεί σε μεγάλο μέρος της αγοράς άμεσα και αποτελεσματικά.

Επιπλέον, χάρη στη χρήση ειδικών εργαλείων, το email marketing είναι μία στρατηγική προβολής και προώθησης με εύκολα μετρήσιμα αποτελέσματα. Μπορούμε εύκολα να παρακολουθήσουμε την επιτυχή αποστολή των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου καθώς και να ενημερωνόμαστε όταν ένα μήνυμα έχει ανοιχθεί και διαβαστεί, ώστε να γνωρίζουμε άμεσα την ανταπόκριση στην καμπάνια μας.

Τέλος, μία επιχείρηση μπορεί να χρησιμοποιήσει το e-mail marketing ώστε να ενισχύσει τις σχέσεις με το υφιστάμενο πελατολόγιό της μέσω στοχευμένων προσφορών, ενημερώσεων ή άρθρων. 

Επικοινωνήστε τώρα μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προσφέρουμε μια ειδικά προσαρμοσμένη υπηρεσία e-mail marketing.