Κατασκευή ιστοσελίδων

Στην ACM Digital πιστεύουμε πως όλες οι επιχειρήσεις και οι επαγγελματίες χρειάζονται σήμερα μια σωστά σχεδιασμένη ιστοσελίδα που επιτρέπει την εύκολη, γρήγορη και οικονομική παρουσίαση των προϊόντων ή των υπηρεσιών τους. Για αυτόν το λόγο, κατασκευάζουμε ιστοσελίδες με έμφαση στη λειτουργικότητα, το design και το SEO, με λύσεις που βασίζονται στις ειδικές ανάγκες κάθε πελάτη. Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα κατασκευής ηλεκτρονικού καταστήματος (e-shop) με σχεδιασμό αντίστοιχο της ιστοσελίδας σας.

Ταυτόχρονα, στη σημερινή mobile-first εποχή, φροντίζουμε όλες οι σελίδες που κατασκευάζουμε να λειτουργούν άριστα σε κάθε τύπου φορητή συσκευή, όπως κινητά, tablet, phablet, ώστε η σελίδα να είναι αφενός φιλική προς τους mobile χρήστες και αφετέρου να είναι μικρός ο χρόνος φόρτωσης.

Τέλος, παρέχουμε συνοδευτικές υπηρεσίες που βοηθούν στην προώθηση τόσο της ιστοσελίδας σας όσο και της επιχειρηματικής σας δραστηριότητας γενικότερα, όπως διαφήμιση σε Google AdWords καθώς και στα Social Media, τις οποίες προσφέρουμε σε πακέτα μαζί με την υπηρεσία κατασκευής ιστοσελίδας.

Επικοινωνήστε τώρα μαζί μας για να συζητήσετε τις ανάγκες σας με έναν εξειδικευμένο συνεργάτη μας.Προσωπικές

Είστε επαγγελματίας και θέλετε μια απλά αλλά εντυπωσιακή ιστοσελίδα για να παρουσιάσετε τις υπηρεσίες σας; Αυτή είναι η επιλογή για εσάς και συνοδεύεται από το δικό σας e-mail!

Προϊοντική

Έχετε κατάστημα και θέλετε να παρουσιάσετε τα προϊόντα σας στο διαδίκτυο; Εκτός από σελίδες παρουσίασης της εταιρείας σας, σας παρέχουμε ένα δυναμικό website με δυνατότητα προσθήκης προϊόντων και φωτογραφιών.

Εταιρική

Κατασκευή ιστοσελίδων για επιχειρήσεις που θέλουν μια δυναμική παρουσία στο διαδίκτυο. Ειδικός σχεδιασμός της σελίδας ανάλογα με τον κλάδο και τις συγκεκριμένες ανάγκες της επιχείρησης. 

Κατηγορίες Ιστοσελίδων

Προσωπικές

Είστε επαγγελματίας και θέλετε μια απλή αλλά εντυπωσιακή ιστοσελίδα για να παρουσιάσετε τις υπηρεσίες σας; Αυτή είναι η επιλογή για εσάς και συνοδεύεται από το δικό σας e-mail!

Προϊοντικές

Έχετε κατάστημα και θέλετε να παρουσιάσετε τα προϊόντα σας στο διαδίκτυο; Εκτός από σελίδες παρουσίασης της εταιρείας σας, σας παρέχουμε ένα δυναμικό website με δυνατότητα προσθήκης προϊόντων και φωτογραφιών.

Εταιρικές

Κατασκευή ιστοσελίδων για επιχειρήσεις που θέλουν μια δυναμική παρουσία στο διαδίκτυο. Ειδικός σχεδιασμός της σελίδας ανάλογα με τον κλάδο και τις συγκεκριμένες ανάγκες της επιχείρησης. 

Ξενοδοχείων

Κατασκευή ιστοσελίδας για ξενοδοχεία ή ενοικιαζόμενα δωμάτια με παρουσίαση των εγκαταστάσεων και διασύνδεση με online συστήματα διαχείρισης κρατήσεων και υπηρεσίες κράτησης δωματίων. 


Γιατί εμάς

Με εμπειρία πολλών ετών στο σχεδιασμό και την κατασκευή ιστοσελίδων, το προσωπικό μας αναλαμβάνει να υλοποιήσει το όνειρο που έχετε για την επιχείρησή σας, λαμβάνοντας πάντα υπόψη τις ανάγκες και τις προδιαγραφές σας.

Γνωρίζουμε πολύ καλά πως, εκτός από το αισθητικό αποτέλεσμα, πολύ σημαντικός παράγοντας στην επιτυχία μιας ιστοσελίδας είναι και η λειτουργικότητά της, δηλαδή η πλοήγηση να είναι εύκολη και πρακτική για όλους τους χρήστες.

Αφότου εξετάσουμε τις ανάγκες σας, θα σας προτείνουμε μια λύση κατασκευής ιστοσελίδων ειδικά σχεδιασμένη για εσάς, ώστε να περιλαμβάνει όλα τα χαρακτηριστικά που χρειάζεστε, εντός του προϋπολογισμού σας.

Όλες οι ιστοσελίδες που κατασκευάζουμε διαθέτουν τα παρακάτω χαρακτηριστικά:

Responsive

Οι περισσότεροι χρήστες σήμερα συνδέονται στο διαδίκτυο μέσα από κινητές συσκευές (όπως smartphones, tablets κτλ.) και αυτή η τάση θα αυξάνεται όσο περνάει ο καιρός. Εάν η ιστοσελίδα δεν είναι responsive, δεν θα υπάρχει προσαρμογή του περιεχομένου της ανάλογα με το μέγεθος της οθόνης με αποτέλεσμα ορισμένοι χρήστες να μην απολαμβάνουν τη βέλτιστη εμπειρία κατά την πλοήγησή τους.

Στην ACM Digital σχεδιάζουμε responsive ιστοσελίδες και πριν την παράδοση στον πελάτη πραγματοποιούμε ενδελεχείς ελέγχους σε όλα τα δημοφιλή μεγέθη οθόνης ώστε να επιβεβαιώσουμε πως όλοι οι επισκέπτες θα έχουν μια όμορφη εμπειρία χωρίς περιορισμό στο υποστηριζόμενο μέγεθος και είδος οθόνης.

SEO

Όλες οι ιστοσελίδες που κατασκευάζει το γραφείο μας είναι βελτιστοποιημένες ώστε να είναι πιο εύκολη η αναρρίχησή τους στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης. Ανάλογα με τις ανάγκες σας και το πακέτο που θα διαλέξετε, θα προβούμε και στις αντίστοιχες βελτιστοποιήσεις ώστε η σελίδα σας να εμφανίζεται σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο κοινό.

Ταχύτητα

Ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες που λαμβάνει υπόψη η Google για την κατάταξη των ιστοσελίδων στα οργανικά αποτελέσματα είναι η ταχύτητα με την οποία ολοκληρώνεται η φόρτωση της στις διάφορες συσκευές.

Στην ACM Digital χρησιμοποιούμε ειδικά εργαλεία βελτιστοποίησης τα οποία, σε συνδυασμό με τους γρήγορους server μας, οδηγούν στην κατάταξη των ιστοσελίδων που κατασκευάζουμε στην κορυφή των ταχύτερων παγκοσμίως.

Φιλοξενία

Τα πακέτα κατασκευής ιστοσελίδων μας περιλαμβάνουν τη δωρεάν φιλοξενία της ιστοσελίδας σας για διάστημα ενός έτους. Η φιλοξενία γίνεται σε γρήγορους, τελευταίας γενιάς server της εταιρείας μας.

Έχετε τη δυνατότητα, με επιπλέον χρέωση, να ανανεώσετε το πακέτο φιλοξενίας σας μετά τη λήξη του πρώτου έτους.

Μοντέρνος Σχεδιασμός

Μπορείτε να επιλέξετε από μια μεγάλη ποικιλία διαθέσιμων templates μοντέρνου σχεδιασμού ανάλογα με την κατηγορία της ιστοσελίδας που θέλετε να κατασκευάσουμε για εσάς. 

Starter

Aριθμός σελίδων: 5

Aριθμός γλωσσών: 1

Χώρος στο δίσκο: 100ΜΒ

Regular

Aριθμός σελίδων: 15

Aριθμός γλωσσών: 2

Χώρος στο δίσκο: 250ΜΒ

Advanced

Aριθμός σελίδων: 50

Aριθμός γλωσσών: 5

Χώρος στο δίσκο: 1GΒ

Custom

Aριθμός σελίδων: ∞

Aριθμός γλωσσών: ∞

Χώρος στο δίσκο: 5GΒ


Χρησιμοποιήστε τώρα την ειδική φόρμα προσφοράς κατασκευής ιστοσελίδας ώστε να περιγράψετε τις ανάγκες σας για να επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας ένα εξειδικευμένος συνεργάτης μας.