Ποιοι είμαστε

 Η εταιρεία ΑCM Digital έχει ιδρυθεί από ανθρώπους με πολυετή εμπειρία στις νέες τεχνολογίες. Στόχος μας είναι η παροχή ολοκληρωμένων λύσεων στους πελάτες που εμπιστεύονται τις υπηρεσίες μας στους τομείς της διαδικτυακής προβολής τους, μέσα από δημιουργικές και καινοτόμες λύσεις, ώστε να κάνουμε τη διαφορά! 

Μια εταιρεία με ανθρώπους που γνωρίζουν το αντικείμενο εις βάθος και δεν σταματούν να ενημερώνονται ούτε λεπτό για τις εξελίξεις της αγοράς. Μια ομάδα επαγγελματιών με όρεξη για δουλειά, με αφοσίωση στον στόχο και με σεβασμό στις εξατομικευμένες ανάγκες και επιθυμίες του κάθε πελάτη.

Εμπιστευθείτε μας και αφήστε μας να δημιουργήσουμε για εσάς ένα ολοκληρωμένο σχέδιο προώθησης και συνεχούς παρουσίας στο διαδίκτυο με αξιοσημείωτα αποτελέσματα που φαίνονται από την πρώτη στιγμή!

Δημιουργικότητα

Ξεφεύγοντας από τα τετριμμένα, έχουμε τη δυνατότητα να δημιουργούμε ευφάνταστα και καινοτόμα αποτελέσματα. Την ώρα που οι υπόλοιποι στην αγορά επαναπαύονται ακολουθώντας γνωστά μονοπάτια και λύσεις που ήδη έχουν αποδειχθεί επιτυχημένες, εμείς προτιμούμε να διαφέρουμε και έτσι χαράζουμε το δικό μας δρόμο. Και αυτός είναι ο δρόμος της επιτυχίας, με δημιουργικότητα και καινοτόμες λύσεις που κάνουν τη διαφορά!

Εξειδίκευση

Διαθέτουμε εξειδικευμένη γνώση στο χώρο του διαδικτύου, προσφέροντας με αυτό τον τρόπο τις καλύτερες λύσεις στην αγορά. Η βαθιά γνώση στις νέες τεχνολογίες και τον νευραλγικό τομέα της Πληροφορικής μας καθιστά απόλυτα ικανούς να αντεπεξέλθουμε σε κάθε πρόκληση με επιτυχία.

Προσοχή στη λεπτομέρεια

Ακόμη και η παραμικρή λεπτομέρεια έχει σημασία, στο δρόμο για την τελειότητα. Και καθώς είμαστε αφοσιωμένοι στον στόχο των βέλτιστων αποτελεσμάτων, είναι λογικό να προσέχουμε ακόμη και τις μικρότερες λεπτομέρειες που ενδέχεται να φαντάζουν ασήμαντες.

Πιστοποιημένος συνεργάτης της Google

Η στενή συνεργασία με την μεγαλύτερη και δημοφιλέστερη μηχανή αναζήτησης στον κόσμο αποτελεί το σημαντικότερο εχέγγυο για την επιτυχή προώθηση της ιστοσελίδας. Έχοντας λάβει την απαιτούμενη πιστοποίηση από την Google, διαθέτουμε τις κατάλληλες γνώσεις αφενός για τη διενέργεια δυνατών διαφημίσεων μέσω Google AdWords και αφετέρου για το καλύτερο αποτέλεσμα στο SEO.