Υπηρεσίες Διαφήμισης σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Η ACM Digital παρέχει υπηρεσίες κατασκευής ιστοσελίδων και eshop, διαχείρισης διαφημίσεων Google Ads και social media

Κατασκευή Ιστοσελίδων

Σχεδιάζουμε τις πιο σύγχρονες, και responsive ιστοσελίδες, για εταιρείες και επαγγελματίες

Κατασκευή Ε-shop

Αυξήστε τα έσοδα της επιχείρησής σας μέσα από τη δημιουργία ενός εύχρηστου και λειτουργικού ηλεκτρονικού καταστήματος

Google Ads

Ξεχωρίστε με τη δημιουργία ποιοτικού & πρωτότυπου περιεχομένου σε όλες τις digital πλατφόρμες σας

Content Marketing

Ξεχωρίστε με τη δημιουργία ποιοτικού & πρωτότυπου περιεχομένου σε όλες τις digital πλατφόρμες σας

Social Media Marketing

Διαχείριση του λογαριασμού Google Ads της επιχείρησής σας ώστε να εμφανίζεστε στις πρώτες θέσεις στη μηχανή αναζήτησης

Email Marketing

Αποστολή newsletter και προωθητικών μηνυμάτων για άμεση και αποδοτική στόχευση του κοινού σας

Βελτιώστε την online παρουσία σας

Αποκτήστε και εσείς μια όμορφη, σύγχρονη και responsive ιστοσελίδα

Κατασκευή Ιστοσελίδων

Σχεδιάζουμε σύγχρονες και responsive ιστοσελίδες για εταιρείες και επαγγελματίες

Κατασκευή Ιστοσελίδων

Σχεδιάζουμε τις πιο σύγχρονες, και responsive ιστοσελίδες, για εταιρείες και επαγγελματίες

Κατασκευή Ιστοσελίδων

Σχεδιάζουμε τις πιο σύγχρονες, και responsive ιστοσελίδες, για εταιρείες και επαγγελματίες
Εταιρικές Ιστοσελίδες

Η ιστοσελίδα αποτελεί την εικόνα της επιχείρησής σας στο διαδίκτυο. Η έμπειρη ομάδα μας θα αναλάβει να σχεδιάσει ένα ελκυστικό, προηγμένο τεχνικά και προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας website.

Ιστοσελίδες για Επαγγελματίες

Προωθήστε τις υπηρεσίες σας ή τα προϊόντα σας σε ένα μεγαλύτερο κοινό! Στην ACM Digital αναλαμβάνουμε τον σχεδιασμό και την κατασκευή ιστοσελίδων για ελεύθερους επαγγελματίες σε ανταγωνιστικές τιμές.

Τουριστικά Καταλύματα

Αποκτήστε μια όμορφη και λειτουργική ιστοσελίδα για το ξενοδοχείο, τα ενοικιαζόμενα δωμάτια ή το τουριστικό σας κατάλυμμα που περιλαμβάνει παρουσίαση του καταλύμματος, δυνατότητα κράτησης και διασύνδεση με μηχανές κρατήσεων.

Χαρακτηριστικά Ιστοσελίδων

Responsive-Web-Design

Responsive Ιστοσελίδες

Οι περισσότεροι χρήστες σήμερα συνδέονται στο διαδίκτυο μέσα από κινητές συσκευές (όπως smartphones, tablets) και αυτή η τάση θα αυξάνεται ολοένα και περισσότερο. Εάν η ιστοσελίδα σας δεν εμφανίζεται σωστά σε αυτές τις συσκευές (responsive), δεν θα υπάρχει προσαρμογή του περιεχομένου της ανάλογα με το μέγεθος της οθόνης με αποτέλεσμα οι χρήστες να μην απολαμβάνουν τη βέλτιστη εμπειρία κατά την πλοήγησή τους.

Στην ACM Digital σχεδιάζουμε responsive ιστοσελίδες και πριν την παράδοση στον πελάτη πραγματοποιούμε ενδελεχείς ελέγχους ώστε να βεβαιωθούμε πως όλοι οι επισκέπτες θα έχουν μια όμορφη εμπειρία, χωρίς περιορισμό στο υποστηριζόμενο μέγεθος και είδος οθόνης.

Μοντέρνος Σχεδιασμός

Μπορείτε να επιλέξετε από μια μεγάλη ποικιλία διαθέσιμων templates μοντέρνου σχεδιασμού, ανάλογα με τον τύπο ιστοσελίδας που θέλετε να δημιουργήσουμε για εσάς.

Επιπλέον, παρέχουμε τη δυνατότητα σχεδιασμού εξ’ ολοκλήρου custom template που θα είναι προσαρμοσμένο και εξατομικευμένο στις ανάγκες και το ύφος του brand σας.

Modern Design - ACM Digital
SEO - ACM Digital-1

SEO

Σε όλες τις ιστοσελίδες που κατασκευάζουμε κάνουμε τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να είναι πιο εύκολη η εύρεσή τους από τις μηχανές αναζήτησης καθώς και η αναρρίχησή τους στα αποτελέσματα.

Επιπλέον, παρέχουμε και πρόσθετο πακέτο βελτιστοποίησης για μηχανές αναζήτησης που θα διαλέξετε, θα προβούμε και στις αντίστοιχες βελτιστοποιήσεις ώστε η σελίδα σας να εμφανίζεται σε όσο το δυνατόν καλύτερο σημείο και να προβληθεί σε μεγαλύτερο κοινό

Φιλοξενία

Εάν δεν έχετε ήδη συνδρομή φιλοξενίας, σας προσφέρουμε μαζί με την κατασκευή της ιστοσελίδας σας δωρεάν φιλοξενία του website σας στο βασικό μας πακέτο για τον πρώτο χρόνο!

Σε περίπτωση που το βασικό πακέτο δεν καλύπτει τις απαιτήσεις σας είτε από άποψη χώρου είτε ταχύτητας, μπορείτε ανά πάσα στιγμή να κάνετε αναβάθμιση σε μεγαλύτερο πακέτο.

Web Hosting - ACM Digital
Web Speed - ACM Digital

Ταχύτητα

Ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες που λαμβάνει υπόψη η Google για την κατάταξη των ιστοσελίδων στα οργανικά αποτελέσματα είναι η ταχύτητα με την οποία ολοκληρώνεται η φόρτωση της στις διάφορες συσκευές.

Στην ACM Digital χρησιμοποιούμε ειδικά εργαλεία και plugin βελτιστοποίησης τα οποία, σε συνδυασμό με τους γρήγορους server μας, οδηγούν σε πολύ υψηλή κατάταξη την ιστοσελίδα σας.

Επικοινωνήστε τώρα με την ομάδα της ACM Digital

Το domain name (όνομα τομέα) είναι είναι ένα όνομα με μορφή διεύθυνσης (π.χ. www.eponimia.gr) το οποίο χρησιμοποιούν οι χρήστες για να επισκεφτούν έναν ιστότοπο. 

Ναι! Για να μπορούν οι επισκέπτες να βρουν τον ιστότοπό σας στο διαδικτύο, θα χρειαστεί να κατοχυρώσετε ένα domain name. Η κατοχύρωση ενός domain name με την κατάληξη .gr (π.χ. acmdigital.gr) συνήθως κοστίζει περίπου €24 για δύο χρόνια.

Το SSL είναι μια ηλεκτρονική βεβαίωση που εκδίδεται (κατόπιν ελέγχων) από ανεξάρτητους και φερέγγυους οργανισμούς οι οποίοι ονομάζονται Αρχές Πιστοποιητικών (Certificate Authorities).

Χρησιμοποιείται για την κρυπτογράφηση των δεδομένων μεταξύ του ιστότοπου που επισκέπτεστε και του περιηγητή σας με σκοπό τη διασφάλιση των πληροφοριών.

Κάθε ιστότοπος αποτελείται από αρχεία τα οποία πρέπει να βρίσκονται αποθηκευμένα σε ένα διακομιστή στο διαδίκτυο ώστε να είναι προσβάσιμα από τους επισκέπτες.

Στα πακέτα της ACM Digital περιλαμβάνεται η φιλοξενία της νέας σας ιστοσελίδας  χωρίς χρέωση για το 1 έτος. 

Πριν σας παραδώσουμε την ιστοσελίδα σας εκτελούμε ελέγχους ώστε να διασφαλίσουμε ότι όλα λειτουργούν σωστά.

Εάν προκύψει οποιοδήποτε πρόβλημα με τη λειτουργία της, θα το λύσουμε άμεσα.

Σε περίπτωση που χρειαστεί να προσθέσετε ή να τροποποιήσετε περιεχόμενο ή να κάνετε άλλες αλλαγές, θα χρειαστεί να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε εάν θα υπάρξει χρέωση.

Εάν θέλετε να κατασκευάσετε ιστοσελίδα με στόχο να σας βρίσκουν δυνητικοί πελάτες, η υπηρεσία διαφημίσεων στα αποτελέσματα της Google θα σας είναι απαραίτητη. Συστήνουμε να μιλήσετε με την ομάδα διαφημίσεων της ACM Digital ώστε να σας αναλύσουν τον ιδανικό τρόπο προώθησης της ιστοσελίδας σας στο κατάλληλο κοινό.

Τι παρέχουμε

Κατασκευάζουμε λειτουργικές, όμορφες και σύγχρονες ιστοσελίδες οι οποίες λειτουργούν εξίσου καλά σε φορητές συσκευές και υπολογιστές. Παράλληλα, δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στους κανόνες SEO, ώστε να βελτιστοποιήσετε την διαδικτυακή σας παρουσία και ενισχύσετε το προφίλ της επιχείρησής σας.

Αναλαμβάνουμε την κατασκευή προσωπικών, επαγγελματικών και εταιρικών ιστοσελίδων, οι οποίες φιλοξενούνται δωρεάν στους διακομιστές μας (servers) για τον πρώτο χρόνο. Η ομάδα των web developers & designers της ACM Digital θα αναλάβει να δημιουργήσει την κατάλληλη ιστοσελίδα που θα ταιριάζει με το ύφος της επιχείρησής σας, ενώ μπορείτε να εκμεταλλευτείτε την υπηρεσία content marketing  που παρέχουμε για ξεχωριστά κείμενα και περιεχόμενο.